Forum Corwina ex. Forum Kozaka

jafrap
Posty: 5
Rejestracja: 23 cze 2015, 08:53

Re: Forum Corwina ex. Forum Kozaka

Post autor: jafrap » 24 cze 2015, 08:06

gbbsoft pisze:Nowy moderator: Docteur
Podobno karol_mar nie jest już moderatorem, ale oficjalnie na liście figuruje...
Z tego co wyczytałem na tamtym forum pomiędzy kol. 'karol_mar' zgrzyta z twórcami modelu EU07 (Schlesienmodelle). Po postach dot. dyskusji pomiędzy nimi widać, że mają do niego jakiś żal. Coś dotyczy chyba jakiejś sprawy odnośnie dekoderów do wspomnianych modeli. Osobiście nie zauważyłem jednak, aby kol. karol_mar atakował kogokolwiek we wpisach na forum i zawsze jego wypowiedzi są w dobrym tonie. Za to na niego naskakują.
Ciężko tam mają co niektórzy. Prawda jest taka, że tam można spokojnie przebytować pod warunkiem, że pokazuje się swoje prace i (absolutnie) nie wdaje się w dyskusje na temat prac pewnych osób (najlepiej żadnych - bo można trafić na osobę z grona, które się chroni. Wówczas ma się ciepło).
Tego się właśnie tam nauczyłem i tego się teraz wszędzie trzymam na forach.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
gbbsoft
Admin
Posty: 1420
Rejestracja: 09 lip 2008, 23:19
System DCC: Lenz + Roco

Re: Forum Corwina ex. Forum Kozaka

Post autor: gbbsoft » 22 lis 2017, 20:54

Z kronikarskiego notatnika:
- najpierw Zwolak chciał, aby każdy w podpisie wpisał swoje imię i nazwisko
- potem okazało się, że nie skonsultował to z Corwinem (sic!), który jak się dowiedział, to:
- odebrał Zwolakowi prawo administratora
- i wycofał proponowane zmiany

jafrap
Posty: 5
Rejestracja: 23 cze 2015, 08:53

Re: Forum Corwina ex. Forum Kozaka

Post autor: jafrap » 07 gru 2017, 13:42

Nie wiem o co chodzi ale coś musi sie dziać. W dniach 06-07 grudnia 2017 forum przestało działać. Po wejściu na adres http://forum.modelarstwo.info/ wyświetla się komunikat:

An unexpected error occurred. Please try again later.

Awatar użytkownika
gbbsoft
Admin
Posty: 1420
Rejestracja: 09 lip 2008, 23:19
System DCC: Lenz + Roco

Re: Forum Corwina ex. Forum Kozaka

Post autor: gbbsoft » 07 gru 2017, 20:09

Już działa. Awaria sprzętowa.

ODPOWIEDZ