Filtrowanie listy rozkładów jazdy

andrzej-n
Posty: 181
Rejestracja: 24 lis 2015, 20:48

Re: Filtrowanie listy rozkładów jazdy

Post autor: andrzej-n » 12 wrz 2017, 20:36

A czy u Ciebie działa to zatrzymywanie?
Andrzej

Awatar użytkownika
gbbsoft
Admin
Posty: 1371
Rejestracja: 09 lip 2008, 23:19
System DCC: Lenz + Roco

Re: Filtrowanie listy rozkładów jazdy

Post autor: gbbsoft » 12 wrz 2017, 20:56

No właśnie działa... Myślę nad tym i myślę... Może wypuszczę jakąś taką wersję, w której więcej informacji wypiszę w logu na dole, która by mi pomogła dojść o co chodzi... Ale musze na to znaleźć chwilkę czasu...

Awatar użytkownika
gbbsoft
Admin
Posty: 1371
Rejestracja: 09 lip 2008, 23:19
System DCC: Lenz + Roco

Re: Filtrowanie listy rozkładów jazdy

Post autor: gbbsoft » 14 wrz 2017, 13:42

Wystawiłem wersję, w której dodałem (tymczasowo) dodatkowe wpisy w logu na dole w momencie zatrzymywania loka. Prośba jest o sprawdzenie, czy masz te same wpisy, co ja. A jeżeli inne, to prośba o zrzut z ekranu.

PS. Dodatkowo dodałem zakładkę "nieuruchomione", co umożliwia uruchamianie rozkładów jazdy z poziomu tego okna.
Załączniki
Przechwytywanie.JPG

andrzej-n
Posty: 181
Rejestracja: 24 lis 2015, 20:48

Re: Filtrowanie listy rozkładów jazdy

Post autor: andrzej-n » 19 wrz 2017, 10:06

Nie odpowiedziałem wcześniej, gdyż zbierałem grzyby na Kaszubach.
Nie działa a komunikaty są następujące:
rys1.jpg
Andrzej

Awatar użytkownika
gbbsoft
Admin
Posty: 1371
Rejestracja: 09 lip 2008, 23:19
System DCC: Lenz + Roco

Re: Filtrowanie listy rozkładów jazdy

Post autor: gbbsoft » 20 wrz 2017, 09:44

No to cos juz mamy. Rozumiem, że pociągi zostały uruchomione przez rozkłady jazdy?

andrzej-n
Posty: 181
Rejestracja: 24 lis 2015, 20:48

Re: Filtrowanie listy rozkładów jazdy

Post autor: andrzej-n » 20 wrz 2017, 12:59

Tak, pociągi zostały uruchomione przez rozkłady jazdy.
Andrzej

ODPOWIEDZ