Semafory na dekoderze akcesoriów F1,F2

Awatar użytkownika
gbbsoft
Admin
Posty: 1618
Rejestracja: 09 lip 2008, 23:19
Miasto: Warszawa
System DCC: Lenz + Roco

Re: Semafory na dekoderze akcesoriów F1,F2

Post autor: gbbsoft » 28 paź 2014, 21:50

Błąd znalazłem, wersja testowa wystawiona.

bastekm
Posty: 9
Rejestracja: 26 paź 2014, 18:02

Re: Semafory na dekoderze akcesoriów F1,F2

Post autor: bastekm » 31 paź 2014, 20:57

Sprawdziłem, ale każda zmiana światła na semaforze powoduje wysłanie do centralki takiej samej komendy, taka sama jest wysyłana jak wyłączam rozjazd czyli zeruje F1

Awatar użytkownika
gbbsoft
Admin
Posty: 1618
Rejestracja: 09 lip 2008, 23:19
Miasto: Warszawa
System DCC: Lenz + Roco

Re: Semafory na dekoderze akcesoriów F1,F2

Post autor: gbbsoft » 31 paź 2014, 23:31

Czy mógłbym prosić o takie samo zdjęcie z ekranu jak poprzednio, z logiem z komunikacji z dcc?

bastekm
Posty: 9
Rejestracja: 26 paź 2014, 18:02

Re: Semafory na dekoderze akcesoriów F1,F2

Post autor: bastekm » 01 lis 2014, 09:50

dodałem tylko nie zauważyłem że go odrzuciło ze względu na rozmiar
Załączniki
gbb1.jpg

Awatar użytkownika
gbbsoft
Admin
Posty: 1618
Rejestracja: 09 lip 2008, 23:19
Miasto: Warszawa
System DCC: Lenz + Roco

Re: Semafory na dekoderze akcesoriów F1,F2

Post autor: gbbsoft » 01 lis 2014, 20:41

Kolejne podejście. Wersja testowa wystawiona.

PS. Powiększyłem wielkość załączników do 1MB.

bastekm
Posty: 9
Rejestracja: 26 paź 2014, 18:02

Re: Semafory na dekoderze akcesoriów F1,F2

Post autor: bastekm » 01 lis 2014, 21:26

Wygląda że jest dobrze, jakby co to się jeszcze odezwę. :)

Awatar użytkownika
gbbsoft
Admin
Posty: 1618
Rejestracja: 09 lip 2008, 23:19
Miasto: Warszawa
System DCC: Lenz + Roco

Re: Semafory na dekoderze akcesoriów F1,F2

Post autor: gbbsoft » 03 lis 2014, 13:04

Cieszę się...

ODPOWIEDZ